Výroba nábytku na míru má mnoho předností. Nejde jen o nekonečný výběr materiálů a jejich povrchů (mat, lesk atd.), ale velmi praktické a efektivní využití prostoru. Žádný prvek není atyp, ke kterému by se doplácel příplatek. Vše od nás je vyrobeno po přesném zaměření laserem a úhelníkem, aby každý kus pasoval přímo do interiéru, což má řadu výhod.

Vestavěná stěna

Kromě toho, že využijete úložný prostor opravdu na 100%, tak nikde nevznikne žádná mezera nebo plocha, kde by se usazoval prach a jiné nečistoty, nebo zde řádili pavouci. Na pravidelnou údržbu domácnosti je to ideální řešení.

Vestavné skříně

Tímto způsobem lze řešit vestavné šatní skříně, jak bývá nejčastější, ale také kuchyňské linky, které mají skříňky s výklopy instalované až do stropu. Není problém takto vyrobit i knihovny (klidně i ke zkoseným stěnám), obývací nebo předsíňové sestavy.

TIP:
Jestliže je váš interiér malý, tmavý nebo zde bude hodně zařizovacích předmětů a obáváte se, že vestavný nábytek bude působit příliš hmotně, tak jej nechte vyrobit v bílém provedení a touto barvou také vymalujte stěny. Nábytek pěkně splyne se stěnami a bude působit decentně a odlehčeně. Když zvolíte variantu otevírání s bezúchytkovým systémem, ještě více decentnost podtrhnete a skříně se opticky zcela propojí se stěnou.

V naší výrobě LINEA spol. s r. o. dbáme na přesnost. Před výrobou vše pečlivě zaměříme a pak vyhotovíme výrobní výkresy. Kolem vestavného nábytku necháváme vůli potřebnou pro montáž a kolem instalujeme přesné krycí lišty, aby nikde nevznikaly mezery. Na tom si dáváme opravdu záležet!

Foto: Jiří Lízner , Michal Protivanský
Design interiéru: Iva Bastlová
Výroba: Linea spol. s.r.o.